ONLINE TRAINING

SUCCES MET EIGENWIJS PLANNEN

Wil jij ook overzicht en rust in je hoofd? 
Wil je in controle zijn over je taken (en niet andersom)?

1 op de 5 mensen heeft ernstig last van uitstelgedrag

Heb jij dat ook? Als je dit leest, ben je waarschijnlijk al talloze keren bijna te laat aan iets begonnen. Je maakt wel een planning, maar je houdt je er niet aan of er komt steeds iets tussen. Misschien ben je te eigenwijs voor je planning of je stelt de dingen uit waar je tegenop ziet. Hierdoor kom je vaak in de knoop met je taken en besteed je niet voldoende tijd aan de dingen (en mensen) die voor jou belangrijk zijn.
Misschien heb je veel tijd en geld besteed aan agenda’s of zelfs een coach. En toch hielp het je niet om grip te krijgen op je tijd.

Enorm veel mensen vinden het maken van een planning lastig, en dan vooral zich eraan houden! Laatst hoorde ik opnieuw een verhaal van een intelligente, ondernemende dame, die geen stappen kon maken met haar prachtige bedrijf. Simpelweg omdat ze geen grip kon krijgen op wat ze zou moeten en willen doen. “Heel veel ideeën en plannen en maar 24 uur in een dag, 7 dagen in een week...“ Terwijl ze met haar kennis, passie en visie zoveel mensen zou kunnen helpen. Áls ze maar…

Dat is vervelend, maar wel heel logisch!

Weet je dat het heel logisch is dat het je nog niet is gelukt om een planning te maken waar je je aan kunt houden?  Om je heen zie je mensen die heel goed kunnen omgaan met tijd, nooit te laat komen en altijd gedaan krijgen wat in hun planning staat. Zij geven je tips die niet bij jou passen. Bij jou past het misschien beter om in een flow te blijven. En jij kunt de tijd of een planning misschien gewoon minder goed overzien. Je wilt veel en je kunt veel. Maar alle tips, agenda’s en goedbedoelde tips houden daar allemaal geen rekening mee.


Hoe weet je wat een planning voor jou effectief maakt?

Hoe kun je zorgen dat je je eraan houdt?

En welke manier van plannen past er eigenlijk bij jou?

Ik leer je eigenwijs te plannen

Wil je leren om je planning eigenwijs te maken, zodat die echt bij jou past én effectief is? Zodat je meer kunt doen in minder tijd, meer grip hebt op alles wat je moet doen en daardoor betere resultaten behaalt met je bedrijf?

In “succes met een eigenwijze planning” leer ik je precies hoe je dat aanpakt.


Je krijgt:


 • Inzicht in hoe jouw brein omgaat met tijd, in jouw “beren-op-de-weg” en wat voor jou werkt
 • Focus op wat echt belangrijk is voor jou
 • Flexibiliteit: zó plannen dat veranderingen in je planning je niet belemmeren
 • Actie: de kennis die nodig is om stappen te gaan zetten, om te starten en te stoppen

Wil jij ook overzicht, en rust in je hoofd? 

Met de online training “succes met eigenwijs plannen” krijg je het voor elkaar. Vanaf de eerste les leer ik je zelf na te denken over je planning en wat voor je werkt. Je hoeft niet meteen je hele manier van plannen – als je die nog hebt -  om te gooien hoor, we passen stukje bij beetje dingen aan zodat je het kunt blijven overzien. 


Meer in balans met grip op je tijd 
Je gaat 3 tot 6 maanden met de online training aan de slag. Die tijd is bij de meeste mensen nodig om nieuwe gewoonten in hun systeem te krijgen. Bij alles waarin je jezelf ontwikkelt, ontwikkelt ook je brein. Al vanaf het begin zul je merken dat je stap voor stap meer grip krijgt op je tijd, en meer balans tussen werk en privé.

Je krijgt trouwens een jaar lang toegang tot de training, zodat je af en toe nog even terug kunt kijken.


De dingen doen waar je écht je tijd aan wilt besteden
Als ondernemer is je werk vast je passie. Maar er zijn meer dingen belangrijk in je leven en er zitten maar 24 uren in een dag. Je gaat die tijd besteden aan dat wat écht belangrijk is voor jou.


Ik leid je door het leerproces
Het aanpassen van – en je houden aan (!) – je manier van plannen is geen kwestie van een paar losse tips of trucjes. Het is een leerproces, met fases van vooruitgang en af en toe een kleine terugslag. Maar dat is niet zo zwaar als het klinkt hoor: ik leid je er doorheen.


Het gaat je lukken!
Ik ga er voor zorgen dat het je lukt! Je krijgt meteen toegang tot de online lessen dus je kunt direct beginnen. Ik stuur je ook nog gratis per post een planpakket t.w.v. 75 euro (met o.a. een superhandige A4 planner), en help je met de nodige kennis, tools en ondersteuning. 


Start via de onderstaande knop met de eerste gratis lessen!

Jim Rohn

"

Als je geen plan maakt voor je eigen leven, zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders. En wat denk je dat ze voor jou gepland hebben? Niet veel."Jim Rohn ​

Ondernemer, bedrijfsfilosoof
1930-2009

"En wie ben jij?"

Ik ben Elvira Pont, onder andere moeder van drie prachtige kinderen. Ik houd van muziek en zingen, van mensen, van gezelligheid maar ook van rust en van lezen.
Heel wat jaren geleden was ik basisschoolleerkracht. Daarna ben ik Remedial Teacher, dyslexiespecialist, psychodiagnostisch specialist en NLP master geworden om meer te begrijpen over de psychologie achter leren en leergedrag.
In 2002 startte ik met Obalo, mijn praktijk voor remedial teaching & orthopedagogiek. En in 2018 begon ik - daarnaast - met Planningwize, omdat ik ook volwassenen wilde helpen met plannen.


"Waarom kun jij mij wél helpen?"

Geloof mij: ik weet waar jij tegenaan loopt! In de jaren dat ik werk als ondernemer heb ik bijna alle moeilijkheden met plannen zelf ervaren dus ik weet echt hoe je je voelt. Inmiddels weet ik wat jij nodig hebt en waar de ruimte zit om iets op je eigen manier te doen.
Ik begrijp je en weet dat het geen kwestie is van "gewoon wat meer doorzettingsvermogen" of een paar simpele trucs. 

"Alles wat je nodig hebt is een plan, en de eigenwijsheid om het anders te doen"

Elvira Pont - Planningwize

Er zijn enkele zaken fundamenteel anders, waardoor deze online training succesvol voor jou zal zijn. 

 • Zo is de training gericht op kleine, haalbare gedragsveranderingen, die ervoor zorgen dat je het kunt blijven volhouden. ​

 • Je kunt de training in je eigen tempo doen: alles staat online en je krijgt toegang tot de lessen zolang de training bestaat.

 • Het fundament van de training ligt in principes uit leerpsychologie en kennis over het brein. Geen zorgen: hier vertel ik je alleen iets over als je dat zelf interessant vindt :)

 • De training is ook geschikt voor mensen die "Top Down" leren: niet zomaar stapsgewijs vanaf het begin, maar vanuit gehelen met onderlinge verbanden en met het zicht op het totale doel.

 • En tenslotte kan de uiteindelijke manier van plannen na de training per deelnemer verschillen! Ik leer je wat je nodig hebt om zelf te kunnen uitvinden wat voor jou werkt. Bijzonder, of niet?

Onderdelen van de online training

Begin

Zonder begin is er nooit een eind :) Je krijgt inzicht in jouw kansen en valkuilen om doelgericht te werken

Materialen

Je krijgt online werkbladen, downloads, leestips, én per post je eigen plan-pakket

Training

Je leert in 7 modules de 7 stappen die jou leiden naar jouw eigen-wijze manier van planning en omgaan met tijd

Steun

Ik motiveer je, steun je en geef antwoord op je vragen, zodat het je gaat lukken!

Volhouden

De motiverende opdrachten zorgen dat je erbij blijft en écht jouw eigen-wijze van plannen vindt. En dan is het vol te houden!

Orde vd Tijd

Je wordt lid van de "Orde van de Tijd" en de leden steunen, helpen en motiveren elkaar.

Aan jou de keuze:

 • De online training met een startpakket per post, lidmaatschap van de "orde van de tijd",  persoonlijke begeleiding van mij (per e-mail) en veel extra digitale hulp en steun.


 • VIP,  de training met alles erop en eraan, toegang tot alle beschikbare online trainingen lidmaatschap van de "orde van de tijd", plus een heel jaar lang persoonlijke coaching van mij. Dit VIP-traject geven we samen vorm, zodat het het beste bij jou past. Let op: toegang tot de VIP-training is zeer beperkt: er zijn steeds slechts maximaal 2 VIPS tegelijkertijd. Daarom kun je je hiervoor wel aanmelden, maar acceptatie vindt pas plaats na een persoonlijk (telefoon-) gesprek. 

"

Vertel me, wat ben je van plan te doen met je enige, wilde en kostbare leven?


Mary Oliver 

Amerika's best verkopende dichter
1935 - 2019

Denk je nu...

Ik ben bang dat ik het niet volhoud tot het einde door mijn uitstelgedrag... Klik hier

Wat heb ik nodig om online mee te doen? Klik hier

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training? Klik hier

>